Fibak Kft.

Fibak Kft.

EU-s támogatás
 

EU-s támogatás

Logo 2020

FELÜLETKEZELŐ TEVÉKENYSÉG FEJLESZTÉSE A FIBAK KFT-nél

A Projekt alapadatai
Projekt azonosító:         GINOP-1.2.2-16-2017-00051
Támogatás mértéke:     50%
Támogatás összege:      10.54 Millió Forint
Projekt befejezése:       2017.12. hó
Projekt költségvetése:   21.08 Millió Forint

 

A Projekt bemutatása:
A piaci pozíciónk erősítésére kapacitásunk bővítésére, gyártásunk fejlesztésére új, modern berendezésekre van szükség.

A PILOUS 300 PLUSSZ fűrészgép beszerzésével a fém alapanyagok egyedi és nagy sorozatú méretre vágását tudjuk elvégezni. Ezzel csökkenteni tudjuk az eddigi bérmunkák mennyiségét. Gazdaságosabbá teszi termelésünket, valamint szállítási határidőink rövidítésére ad lehetőséget.

Fűrészgép

A 2,5 tonnás CAT 25 típusú emelőgép vásárlásával a telephelyünkön felmerülő gyártáshoz, szállításhoz szükséges anyagmozgatási munkákat korszerűsítettük.
Az új gép a gazdaságos üzemelés mellett a korábban használt elavult emelőgépünknél lényegesen kisebb környezeti terhelést és biztonságosabb üzemeltetést tesz lehetővé.

Emelőgép

A zárt rendszerű porfestő berendezések beszerzésével felületkezelő kapacitásunk nőtt és lehetővé teszi, hogy 3200x2000x1400 mm-es befoglaló méretű munkadarabok bevonatolását.
Az oldószermentes, zárt rendszerű technológiának köszönhetően nem szennyezi a környezetet és gazdaságos üzemeltetést eredményez.

A porfestő berendezések üzemeltetéséhez szükséges sűrített levegő előállításához vásároltunk egy C9LFDR típusú csavar kompresszort, amely alacsony zajterhelés mellett a kondenzvíz-mentes levegőt biztosít a szóró berendezésnek, mely egyik feltétele a minőségi felület bevonásnak.

Kompresszor

A megvalósítás helyszíne:
6326 Harta Templom u. 149.

A Projekt a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósult meg.

Előző oldal: Kapcsolat - térkép